Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

IRENE SOLÀ

Del 21 de maig de 2021 al 29 de maig de 2021

IRENE SOLÀ
Escriptora
Malla (Osona)

Biografia

Irene Solà (Malla, 1990) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Literatura, Cinema i Cultura Visual per la Universitat de Sussex. El seu llibre de poemes ‘Bèstia’ (Galerada, 2012) va rebre el Premi de Poesia Amadeu Oller i ha estat traduït a l’anglès (Shearsman Books, 2017). La seva primera novel·la, ‘Els dics’, va guanyar el Premi Documenta 2017 (L’Altra Editorial 2018) i ‘Canto jo i la muntanya balla’ va guanyar el Premi Llibers Anagrama 2019 i està en procés de traducció a diversos idiomes. Les seves obres i textos s’han exposat i llegit a diversos centres d’arts i festivals arreu d’Europa.

Projecte

Treballarem en el guió de Pell de foca, el meu primer llargmetratge com a guionista i directora. La premisa de la pel·lícula és que les dones estan
desapareixent. Com al món en què vivim, on els cossos de les dones s'esvaeixen sense ni tan sols deixar rastre als mitjans de comunicació. Però a La bellesa afegim un dispositiu de realisme màgic: les dones a poc a poc es tornen transparents, fins a desaparèixer per complet.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"