Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

CARLOS VILLAFAINA PELAEZ

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

CARLOS VILLAFAINA PELAEZ
Scriptwriter, director
Barcelona

Biografia

Graduat en Criminologia (UAB) i en Cinema a l'ESCAC, on escriu i dirigeix Silencio por favor, curtmetratge autobiogràfic sobre la diversitat funcional del seu germà bessó. Aquest projecte d'estudiant aconsegueix la candidatura als Premis Goya i la nominació a Millor Curtmetratge en els Premis Gaudí, a més del Premi del Públic a Short Shorts Àsia, entre d'altres premis i seleccions. El seu projecte final de carrera, Gusanos de seda, s'estrena a SEMINCI, i obté el guardó a Millor Curtmetratge en la Nit de l'Curt Espanyol. El projecte recull nombrosos premis i seleccions. Codirigeix la pel·lícula La filla d’algú, estrenada al festival de Màlaga, i guanya el premi a Millor pel·lícula MOVISTAR + i Millor actriu protagonista per Aina Clotet. Seleccionada a San Sebastian i BCN film fest, obté la nominació a Millor Actriu als Premis Gaudí. Treballa com a assistent de direcció, dirigint la camera B en el llargmetratge Bajocero,  de Lluís Quilez, produït per Morena Films i Netflix.

Projecte

Espero que la meva estada a Faberllull Olot serveixi per desenvolupar la primera versió dialogada del guió de la pel·lícula Festina Lente. Una història sobre la cura de la diversitat funcional i la malaltia entre dos germans. De la dependència, el sacrifici i la culpa. Aquest guió, que escric juntament amb la guionista Núria Dunjó, es troba en fase de tractament actualment. Dedicarem la nostra estada a transformar-lo en guió, començant a veure les escenes dibuixades i a descobrir com dialoguen els personatges entre si. A més de poder comptar amb el consell i suport de professionals que puguin ajudar-nos a millorar i concretar el projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"