Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

MARTA VIVET

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

MARTA VIVET
Guionista
Catalunya

Biografia

Marta Vivet Montagut (Manlleu, 1994) es va graduar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i és una de les creadores i guionistes de la sèrie de televisió Les de l’Hoquei (TV3, Brutal Media i Netflix, 2019-2020), guardonada amb el Premi CIMA TV per a la Igualtat al FesTVal de Vitoria 2019. També ha coescrit la novel·la juvenil Les de l’Hoquei: L’estiu que ens va fer créixer (Penguin Random House, 2020), basada en l’univers de la sèrie. Actualment cursa el màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals de la Universitat de Barcelona i treballa com a guionista en el desenvolupament de diferents projectes audiovisuals i de novel·la gràfica.

Projecte

Que torni l’estiu és una pel·lícula sobre dues adolescents que es retroben al poble de la Costa Brava on solien estiuejar després que un fort temporal ho devasti tot. La reconstrucció del poble farà de mirall de la seva amistat, que es va trencar l’estiu en què va morir la seva millor amiga de la infància. Volem treballar temes com l’amistat femenina, el dol, la culpa i el canvi climàtic des del punt de vista d’una generació que, malgrat créixer enmig de crisis econòmiques, sanitàries i climàtiques, segueix anhelant un futur millor.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"