Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

VICTOR SALA

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

VICTOR SALA
Guionista, Productor i Co-director de Festival
Barcelona

Biografia

Victor Sala està llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i té un màster en Guió i Producció de Cinema i Televisió a la Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Va cofundar la revista en línia sobre sèries Serielizados i des del 2014 codirigeix el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest, que ha tingut convidats com David Simon, Sally Wainwright o Vince Gilligan.

Ha escrit i codirigit el curtmetratge Robota, seleccionat en més de quinze festivals. Va dirigir el programa Tube d'Assaig a betevé (2017-2020) i fa de crític de sèries al SerieSelektor d'iCat FM.

Projecte

Estic desenvolupant el guió de Criatures, un llargmetratge que vol explorar els diferents estils de maternitat i paternitat que han anat creixent en els últims anys, en una dramèdia on dos personatges que volen ser pare/mare hauran de col·laborar per aconseguir-ho.

Ser pare/mare avui està obert a més gent que mai abans, gràcies al progrès de la ciència i de drets. Parelles gai o pares solters adoptant, parelles lesbianes o mares solteres inseminant-se.

Hem de celebrar que hi hagi una iniciativa com aquesta. El desenvolupament de tractament de guions és una feina que generalment no s'està pagant, i tenir l'oportunitat que les institucions detectin aquesta mancança i ofereixin una oportunitat per desenvolupar aquesta feina és una decisió rellevant a destacar i aplaudir. Sense bons guions no hi ha bones pel·lícules.

La residència ha estat un temps fantàstic per desenvolupar el propi projecte i de compartir-lo amb els tutors i companys, un espai de treball personal però també de socialització entre companys amb les mateixes preocupacions i inquietuds. Una iniciativa molt recomanable per a tothom que necessiti allunyar-se de la rutina diària per poder entrar a escriure a fons amb el projecte.

Estic convençut que veurem grans pel·lícules d'aquesta primera edició de guions de cinema a la Faberllull. I espero que aquesta residència continuï en el temps per donar suport a guionistes que necessiten d'aquestes convocatòries per poder dedicar temps de qualitat a engendrar bones pel·lícules.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"