Opinió del grups de residents de Cinema-escriptura de guió

dimarts, 1 / de juny / 2021 , Olot

Opinió del grups de residents de Cinema-escriptura de guió

Opinió del grups de residents de Cinema-escriptura de guió

En primer lloc volem agrair l’experiència i l’oportunitat que se’ns ha brindat en aquesta primera edició de residència d’escriptura de guions Faberllull.  

Han estat dues setmanes molt profitoses on hem pogut treballar en profunditat i fer créixer els nostres guions cinematogràfics. És un privilegi comptar amb un programa com aquest. Creiem que és molt necessari que es tirin endavant i s’aprovin residències que doni suport a la creació i el desenvolupament en aquests àmbits, sempre tan oblidats. Invertir en el desenvolupament de guions és imprescindible per aconseguir una cinematografia de qualitat.   

Ha estat molt important compartir també els nostres projectes amb els companys, tant des d’un punt de vista professional com humà, ja que l’escriptura és un procés normalment solitari. Ha estat un luxe estar en un entorn privilegiat i amb un grup de persones que et qüestionen i t’ajuden a fer créixer el projecte. 

Considerem que hi ha hagut una excel·lent selecció de mentors i acompanyants durant la residència. L’organització de faberllull ens ha fet sentir com a casa en tot moment i ha cobert les nostres necessitats. L’hotel Riu Fluvià ha servit de bressol perfecte per als nostres projectes i per a la nostra estança. 

Venint d’una situació i relació tan complexa com ha sigut la pandèmia que hem viscut tots; trobar-nos en comunitat ens ha generat uns vincles i una sensació de confort en un sector que moltes vegades està aïllat d’aquests sentiments. Fet que també ha afavorit les sinèrgies entre els nostres projectes.  

Reiterem el nostre agraïment a l’equip de faberllull, de l’Acadèmia del Cinema Català, del GAC i de l’Hotel Riu Fluvià. 

Esperem retrobar-nos ben aviat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"