Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

NATÀLIA BOADAS

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

NATÀLIA BOADAS
Guionista
Girona

Biografia

Natàlia Boadas i Prats és guionista i graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. És una de les creadores i guionistes de la sèrie de TV3 i Netflix Les de l’hoquei. Sèrie guardonada amb el premi CIMA a la igualtat al FesTVal de Vitòria 2019. També ha escrit, juntament amb Ona Anglada, Laura Azemar i Marta Vivet, el llibre Les de l’hoquei: l’estiu que ens va fer créixer (Penguin Random House, 2020). Actualment forma part  de la junta del GAC (Guionistes Associats de Catalunya) i segueix desenvolupant projectes audiovisuals amb perspectiva de gènere i diversitat.
 

Projecte

Que torni l’estiu és una pel·lícula sobre dues adolescents que es retroben al poble de la Costa Brava on solien estiuejar després que un fort temporal ho devasti tot. La reconstrucció del poble farà de mirall de la seva amistat, que es va trencar l’estiu en què va morir la seva millor amiga de la infància. Volem treballar temes com l’amistat femenina, el dol, la culpa i el canvi climàtic des del punt de vista d’una generació que, malgrat créixer enmig de crisis econòmiques, sanitàries i climàtiques, segueix anhelant un futur millor.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"