Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

NÚRIA ROURA

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

NÚRIA ROURA
Guionista
Barcelona

Biografia

Estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (2016). Completa el màster d’Interpretació Música Clàssica i Contemporània, especialitat piano, ESMUC (2018). És coguionista de la pel·lícula Yo la Busco (2018), produïda per Nanouk Films i guardonada al Festival de Màlaga amb la Bisnaga de plata a Millor actor i el Premi Movistar + i guanyadora del premi a la Millor Pel·lícula al festival Som Cinema de Lleida. S’estrena a sales el juliol del 2018 i és candidata als Gaudí a Millor Pel·lícula. Coescriu el projecte de la sèrie Changes (2019), de Mayo Films. Auxiliar de direcció a Donde Caben Dos (2020), Paco Caballero, de Filmax.

Projecte

Portem a la residència faberllull el guió de llargmetratge titulat Mala Gent. És el segon llargmetratge co-escrit juntament amb la Sara Gutiérrez (Yo la busco, 2018). Es tracta d’una pel·lícula coral de diversos personatges habitants d’un poble del Gironès. Persones que es creuen ignorant els drames aliens creant una mena de fresc o collage que parla de temes com la infància, la soledat o la feina.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"