Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

LAURA AZEMAR

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

LAURA AZEMAR
Guionista
Barcelona

Biografia

Va estudiar el Grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, on va desenvolupar al costat d’Ona Anglada, Natàlia Boadas i Marta Vivet, la sèrie juvenil de televisió Les de l'hoquei que finalment es va produir els anys 2019-2020 per a TV3 , i on va estar treballant dins de l’equip de guionistes durant les seves dues temporades. Els drets de la sèrie es van vendre a Netflix per la seva emissió internacional i va ser premiada amb el II CIMA TV FesTVAL de Vitoria a la Igualtat 2019, que celebra el programa de televisió que més contribueix a la igualtat.

Després d'aquesta experiència, ha estat desenvolupant altres projectes de ficció per a plataformes nacionals i internacionals mentre estudia un màster en Film Business a l’ESCAC.

Projecte

Que torni l'estiu és la història de dues noies adolescents que es retroben al poble de la Costa Brava on solien passar l’estiu després que una forta tempesta ho hagi devastat tot. La reconstrucció del poble serà un mirall de la seva amistat, la qual es va trencar l’estiu que va morir la Carlota, la seva millor amiga de la infància. Parlarem de l’amistat entre noies, el dol, la culpabilitat, el canvi climàtic... i com tot això afecta a una generació que tot i marcada per les crisis econòmiques, sanitàries i climàtiques, no deixa de perseguir l’esperança d’un món millor.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"