Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

AINA CLOTET

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

AINA CLOTET
Escriptora i directora
Barcelona

Biografia

Aina Clotet va néixer a Barcelona el 1982. Va començar a treballar com a actriu professional als 12 anys en una sèrie de televisió, i des de llavors ha treballat en nombroses sèries de ficció, pel·lícules i obres de teatre. Entre les seves actuacions hi ha Elisa K, de Judith Colell i Jordi Cadena, per la qual va guanyar el premi de la crítica Sant Jordi a la millor actriu espanyola, Los niños salvajes, de Patricia Ferreira per la qual va guanyar la Biznaga de Plata a la millor actriu de repartiment al Festival de Màlaga, i Rastros de Sándalo, dirigit per María Ripoll. També ha treballat a França sota les ordres del director guanyador de l’Oscar Michel Hazanavicius. Entre d’altres premis, ha estat nominada nou vegades als Premis Gaudí del Cinema de Catalunya.

És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i com a guionista ha coescrit la pel·lícula per a televisió Positius, per a Tv3, el curtmetratge Después también, dirigit per Carla Simón i més recentment Tiger, el seu primer treball en solitari com a guionista i directora, que va ser nominat al millor curtmetratge de ficció als Premis Gaudí.

Projecte

Durant la meva estada a la residència creativa de Faberllull treballaré el tractament del meu primer llargmetratge com a guionista i directora, Oh Nora. Vull reescriure el tractament presentat prèviament per centrant-me sobretot en el personatge i el seu recorregut emocional. Acabo de participar amb el projecte al Torino Film Lab i estic treballant molt en la profunditat del personatge, així com en l'estructura del guió. Sento que estic en una fase molt viva d'escriptura i tinc moltes ganes de contrastar i qüestionar les noves idees a la residència de Faberllull.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"