Compartint experiències amb alumnes de l'ERAM (Girona)

dimecres, 26 / de maig / 2021 , Olot

Compartint experiències amb alumnes de l'ERAM (Girona)

Compartint experiències amb alumnes de l'ERAM (Girona)

Faberllull Olot, amb la col·laboració de l’Escola Universitària ERAM de Girona i el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC), ha organitzas una conversa entre els guionistes residents a l’estada de Cinema i escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic (Natàlia Boadas, Irene Moray, Carlos Villafaina, Victor Sala i Sara Gutiérrez) i l’alumnat de l’assignatura Redacció i Desenvolupament de Guió, del 3r curs del grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia de l’Escola Universitària ERAM de Girona.

L’activitat s’ha desenvolupat en format virtual i ha estat dirigida a guionistes de cinema que vulguin conèixer de la mà d’alguns dels guionistes emergents més talentosos de Catalunya quins són els mètodes i processos creatius que apliquen per a l’escriptura d’un guió i quines eines i recursos utilitzen durant aquesta fase de creació d’una obra cinematogràfica.

Programa:

  • 0.00 h Benvinguda
  • 10.10 h Presentació de les línies d’ajuda pels professionals del sector audiovisual de l’Institut Ramon Llull, Susana Millet. Coordinadora de Cinema de l’I.R.L.
  • 10.13 h Presentació de la residència Faberllull d’Olot i de l’estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic, Pepa Pasamón. Responsable de continguts de la Faberllull d’Olot.
  • 10.15 h Conversa entre els guionistes residents a Faberllull Olot (Natàlia Boadas, Irene Moray, Carlos Villafaina, Victor Sala i Sara Gutiérrez) i l’alumnat de l’Escola Universitària ERAM
  • Moderat per Carlota Gómez, coordinadora de l’àmbit audiovisual del PECT - Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial
  • 11.15 h Fi de l‘activita

Podeu visualitzar la sessió aquí

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"