Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

PAU SUBIRÓS

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

PAU SUBIRÓS
Director i guionista
Barcelona

Biografia

Pau Subirós va estudiar filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment va cursar un màster de cinematografia a la Universitat Pompeu Fabra. El 2005 va començar a treballar en el sector audiovisual, primer com a tècnic de so, després com a productor i guionista, i finalment com a director.

Entre els seus treballs recents destaquen documentals La clàusula Balcells i Jorge Herralde, Anagrama d'un editor, el curtmetratge El cógido interior, o els guions dels llargmetratges Staff Only o La Plaga, coescrits amb la directora Neus Ballús. Ha rebut nombrosos reconeixements pel seu treball, incloent dos premis Gaudí i diversos premis nacionals i internacionals pels seus guions.

A l'editorial Anagrama ha publicat El productor accidental, un assaig narratiu sobre el món de cinema independent. Actualment combina els seus projectes cinematogràfics amb la docència a diferents universitats catalanes. 

Projecte

Durant la meva estada al faberllull treballaré en el guió de La jugada, el meu primer llargmetratge de ficció. 

La jugada és la història d’una gran mentida, a causa de la qual el personatge protagonista acaba creient que li queda molt poc temps de vida. Creuant les línies entre la tragèdia i la comèdia, el projecte investiga la llavor de vida que rau en la consciència de la pròpia finitud. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"