Estades temàtiques / Cinema - escriptura de guions I / Olot

JAN MATHEU

Del 27 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

JAN MATHEU
Guionista
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Arran d'estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i la Universidad del Cine de Buenos Aires, comença la seva carrera en l'àmbit documental, escrivint i produint Classe valenta, guanyador de l'Abycine 2016 i nominat als Premis Gaudí. Tot seguit, escriu el llargmetratge documental Fent aquest món possible per a TV3 i produeix la sèrie documental Follo Ergo Sum per a betevé. Mal de caña, coproducció de TV3 amb la República Dominicana, s'estrenarà mundialment al Full Frame DFF.

Amb Victor Alonso-Berbel desenvolupa Flanagan, l'adaptació de les novel·les juvenils, per Mediapro Studio; Huellas, una sèrie original d'Atresmedia Studio per Movistar+; Raval, seleccionada als labs de SGAE i Tabakalera 2021, i el llargmetratge Moderación amb Suspense. Amb Pol Rebaque escriu A quién amas, seleccionada al l'Atlàntida FF i Cine Qua Non. Escriu la sèrie Or líquid amb Mayo Films i Olympo amb Zeta Studio.

Projecte

Durant la nostra estada treballarem en el guió de Pell de foca, el meu primer llargmetratge com a director i guionista. La premissa de la pel·lícula és que les dones estan desapareixent. Com en el món en què vivim, on els cossos femenins desapareixen i sovint això no és ni tan sols apareix en les notícies. A Beauty afegeixo una espurna de realisme màgic: les doneses tornen transparents a poc a poc fins que finalment desapareixen.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"