Estades temàtiques

Cinema - escriptura de guions

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

Cinema - escriptura de guions

Escriptura de guions

L'Institut Ramon Llull impulsa una estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic en fase d’escriptura del tractament. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC). 

Després d’un 2020 crític pel sector, amb rodatges aturats, festivals de cinema cancel·lats i cinemes tancats durant mesos, es fa necessari contribuir a la construcció de projectes audiovisuals que puguin ser finalitzats i produïts a mig termini a Catalunya. Amb aquesta intenció l’Institut Ramon Llull ofereix l’oportunitat a guionistes i creadors de participar en un programa que els permetrà desenvolupar un primer tractament de la seva obra durant quinze dies amb dedicació completa.  

Se seleccionaran com a màxim deu guionistes (amb un límit de nou projectes) per formar part d’aquesta residència. El programa ofereix estada i manutenció, tutories individuals o per projecte, sessions col·lectives entre els participants i classes magistrals. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu l’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació. 

 

L’estada es farà a Faberllull Olot del 17 al 31 de maig de 2021. 

* ESTADA  TANCADA- ja  no admet candidatures

 

 

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"