Estades temàtiques / Olot

Serielizados Kick 2024

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

Serielizados Kick 2024

Novembre 2024

Serielizados promou la tercera edició del Serielizados Kick, una iniciativa insòlita que impulsa el desenvolupament de sèries en català, donant eines i recursos als creadors i creadores locals. L'objectiu és fer emergir nou talent i promoure una producció més diversa de sèries en català.

La incubadora donarà beques de desenvolupament remunerades a projectes de sèries curtes en català (de menys de 20 minuts per capítol). Els seleccionats estaran acompanyats per un programa de mentories personalitzades i tindran accés al Talent Campus del Serielizados Fest, a mitjans d’octubre d’aquest any. A més, podran gaudir d’una residència creativa durant el mes de novembre de 2024. El procés finalitzarà amb una sessió de pitching amb agents de la indústria.

La residència a la Faberllull pretén impulsar el procés creatiu, aportant unes condicions immillorables per facilitar la recerca i els intercanvis de coneixement entre mentors i participants.

Per més informació sobre consulteu aquest enllaç: Serielizados Kick

**CONVOCATÒRIA TANCADA. Ja no admet candidatures

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"