Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

VÍCTOR DIAGO

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

VÍCTOR DIAGO
Guionista
Terrassa

Biografia

Víctor Diago (1995) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Califòrnia (Film and Media Studies). Al seu retorn va començar la seva carrera com a muntador i director, treballant en diverses produccions documentals i de ficció. Els seus últims treballs com a muntador han estat la sèrie Autodefensa i el documental Terenci, la fabulació infinita. El 2018 va dur a terme tasques amb les de productor, muntador i director per a Soy Cámara, el programa del CCCB. Acaba de finalitzar la seva primera pel·lícula com a director, Rio abajo un tigre, que es troba actualment en fase de postproducció.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Segona temporada, escrit conjuntament amb Miguel Ángel Blanca i Berta Prieto.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"