Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

ORIOL PUIG

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

ORIOL PUIG
Director i guionista
Barcelona

Biografia

Oriol Puig Playà és un director i guionista resident a Barcelona. Llicenciat en Publicitat i RRPP per la UAB, completa la seva formació a la University of Lincolnshire and Humberside (Anglaterra) i cursa, temps després, un workshop en direcció a la New York Film Academy (EUA). Després de gairebé una dècada treballant com a publicista, recondueix la seva carrera laboral cap a l’àmbit audiovisual, on s’estableix com a realitzador, guionista i muntador freelance, fins avui.

En paral·lel, desenvolupa una carrera com a curtmetratgista que li ha valgut més d’una quarantena de premis a festivals nacionals e internacionals, entre els quals destaca el premi del Públic al 18è Festival de Màlaga per It girl. Al llarg d’aquest temps ha desenvolupat projectes com a guionista per a productores com El Terrat, Oberon Cinematográfica i Cosmopolitan TV i ha realitzat peces audiovisuals pel diari satíric El Mundo Today. Més recentment, ha estat guionista de Celeste, la nova sèrie de Diego San José per a Movistar+ , i actualment està desenvolupant Las dinámicas, una sèrie còmica co-escrita amb Chema García Ibarra per a una plataforma.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Frozen eggs, escrit conjuntament amb Bruna Cusí.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"