Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

MIGUEL ANGEL BLANCA

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

MIGUEL ANGEL BLANCA
Director i guionista
Sabadell

Biografia

Miguel Ángel Blanca (1982), director i guionista, treballa al camp de la tragicomèdia, la doble vida i la foscor quotidiana. Ha estrenat la sèrie Autodefensa (2022) per a Filmin, co-escrita amb Berta Prieto i Belén Barenys. El seu últim llargmetratge, Magaluf Ghost Town (2021), és una cruïlla entre el terror i el costumisme local a una de les localitats més turístiques de Mallorca que reflexiona sobre les zones turístiques en decadència i la seva representació a l’imaginari col·lectiu.

Els seus projectes anteriors són el llargmetratge Quiero lo Eterno (2017) i el curtmetratge Corre Brilla Luz Luz (2018), dues faules sobre el nihilisme adolescent i la fantasia de la fi del món. El segueixen La Extranjera (2015), un híbrid documental-ciència ficció que reflexiona sobre les invasions turístiques a la ciutat de Barcelona, i Un lloc on caure mort (2014), un documental musical sobre la possibilitat de gestionar la família, la classe mitjana i la música punk.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Segona temporada, escrit conjuntament amb Berta Prieto i Víctor Diago.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"