Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

EVA PAUNÉ MARTÍNEZ

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

EVA PAUNÉ MARTÍNEZ
Guionista i productora
Barcelona

Biografia

Eva Pauné Martínez (1990) és guionista i productora de desenvolupament. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i es va especialitzar en guió cinematogràfic a la NYFA de Los Angeles. L’ any 2019 va ser seleccionada al programa Berlinale Talents. Des del 2013 fins el 2020 va formar part de l' equip d’Alhena Production com a analista de guions i productora.

Ha treballat en el desenvolupament de pel·lícules com Matar a Dios (2017) o Sense Sostre (2019). El 2018 va rodar el seu primer curtmetratge com a directora juntament amb les seves germanes, Marina i Elena Pauné. El curt, titulat La mala fe, es va estrenar al Festival de Màlaga i va ser candidat als Premis Gaudí. A escala internacional, la pel·lícula va ser seleccionada a festivals d'Edimburg, Teheran, Riga, Buenos Aires i Varsòvia, entre d'altres. El seu segon curtmetratge, (SLASH) A woman bleeds, rodat també amb les seves germanes, es va estrenar al prestigiós festival de Classe A ZINEBI l’any 2023.

Des del 2020, l’Eva es dedica a temps complet a l’ escriptura. El seu primer llargmetratge com a guionista, Each of Us, escrit amb la Mirjam Ziegler, es troba en fase de pre-producció. El projecte, una coproducció europea dirigida per quatre directores de prestigi, ha rebut el suport del programa Media Europa Creativa i compta amb la participació de TVE, TVC, ICAA i ICEC. Aquest projecte ha estat desenvolupat al reconegut taller Sources2 i seleccionat a Les Arcs Co-Production Village i Berlinale Talents Project Market.

El seu segon llargmetratge com a co-guionista, La Furia, dirigit per Gemma Blasco i produït per Ringo Media, compta amb el suport d’ICAA, ICEC, TV d'Aragó, Televisió Espanyola i TV de Catalunya. El projecte va ser seleccionat al Torino Film Lab i actualment es troba pendent d' estrena amb Filmax. Actualment, l’Eva està immersa en el desenvolupament de la minisèrie ULTRA.

Projecte

A Faberllull, treballarà en l'escriptura del guió de la sèrie Ultra.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"