Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

BERTA PRIETO

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

BERTA PRIETO
Guionista, actriu i dramaturga
Barcelona

Biografia

Berta Prieto (Barcelona, 1998), és actriu, guionista i dramaturga. S’ha format com a actriu a diferents escoles d’interpretació com El Col·legi de Teatre, El Galliner o L’Estudi Laura Jou, entre d’altres. Es va donar a conèixer per la sèrie Autodefensa, en què participa com a co-creadora i protagonista. En teatre ha estrenat les obres El Chinabum (dir. Paula Ribó, 2018), FUCK YOU MODERN FAMILY (2019) i Derecho a Pataleta (2023), per la qual va ser companyia resident a la Sala Beckett. Prieto està preparant dues obres més com a dramaturga per al TNC i l’Auditori. És col·laboradora habitual d’El País i ha participat en diferents trobades de pensament al CCCB, La Casa Encendida o el CaixaForum.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Segona temporada, escrit conjuntament amb Miguel Ángel Blanca i Víctor Diago.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"