Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

MARIA TARRAGÓ

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

MARIA TARRAGÓ
Guionista
Barcelona

Biografia

Graduada en cinema i audiovisuals a l'ESCAC, Maria Tarragó actualment està cursant el primer any del màster de guió a la mateixa universitat.

Amor Líquido (2022) és un assaig fílmic que narra les quatre etapes vitals (infantesa, adolescència, edat adulta i vellesa) d'un personatge fictici que viu a la postmodernitat. El curtmetratge, il·lustrat amb una animació voluntàriament barroera, retrata a través del sarcasme i un humor cru la brevetat de les relacions sexo-afectives en l'actualitat. La peça pretén amenitzar la filosofia de Zygmunt Bauman i exposar de forma crítica la transformació de les persones en simples béns de consum en una societat capitalista que ho rebutja tot.

Aquest projecte acadèmic va formar part de la Selecció off de la quarta edició del festival u22. Juliol 22 (2023). És una autoficció que neix de la trobada de la seva creadora amb les úniques cintes que hi ha de la seva infantesa, el que queda del seu passat, del que no recorda res. Sempre li ha donat sentit a la seva identitat a través de la idea d'un passat propi completament artificial; aquestes cintes són una cosa que l'autora sempre ha desitjat tenir, però que, ara que les he aconseguides, em donen un vertigen terrible perquè suposen destruir la imatge que tella té de si mateixa i començar de nou. Aquest curtmetratge encara està en postproducció i pendent d'entrar en circuit de festivals.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Les pixapixies, escrita conjuntament amb Alex Revers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"