Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

ANN PERELLÓ

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

ANN PERELLÓ
Actriu, directora i guionista
Mallorca

Biografia

Mallorquina afincada a Mallorca, n’Ann es muda a Barcelona i s’inicia com a actriu amb el llargmetratge Otel·lo, de Hammudi Al-Rahmoun, pel qual se li han atorgat diversos premis nacionals i internacionals. També protagonitza els llargmetratges Amor Tóxico i Vivir y otras ficciones i en televisió ha treballat en sèries com Smiley (Netflix), Vintage (TV3) o Tramuntana (TVE). A més acaba de rodar les sèries Dieciocho (TVE) i Favàritx (HBO Max). També ha treballat com a actriu de teatre a Immunitat, de Jordi Casanovas, o a Sísísí, dirigida per Joan Arqué.

En el passat confinament ha produït, dirigit i editat els projectes 2021, per a Youtube i Betevé, i Nou Normals i Tota la veritat sobre 2020 per a IB3 TV. Serà a partir del confinament que es llença a produït i escriure l'obra de teatre NUA (radiografia d’un trastorn) premiada, entre d'altres, als Premis Teatre Barcelona, nominada als Premis Butaca i finalista als Premis Max. També està desenvolupant com a guionista el llargmetratge Olívia juntament amb Pau Escribano, creant no només en la interpretació sinó també en altres àmbits del procés creatiu.

Projecte

A Faberllull treballarà en l'escriptura del guió de la sèrie Nua.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"