Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

SILVIA ESPIN

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

SILVIA ESPIN
Guionista i analista
Viladecans

Biografia

Silvia Espin és graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF, ha estudiat guió de sèries a Showrunners Bcn i forma part de la primera promoció del màster de Showrunners Escac-Mediaset. És una guionista que ha guanyat diversos premis pels seus projectes de sèries adolescents com Huellas (Finalista en el FanPitch Internacional del Festival de Sitges, Millor sèrie a VLC Pitch, Finalista a les Residències de l’Academia), Ariadna y las posibilidades muertas (Beca Barcelona Crea) i pel curtmetratge Inseparables (millor guió a IbizaCineFest i Emergente Cine Lab! i en preproducció amb The Otherside).

Ha treballat com a analista a Mediaset i com a guionista, productora de desenvolupament i analista en diversos projectes de ficció a Youplanet Pictures, on ha coescrit, entre altres projectes, la sèrie ¡Martita! (2023), nominada al premi Rose d’Or a millor sèrie de curta durada. Actualment, forma part de l'equip de diversos projectes en desenvolupament per a productores catalanes. També és professora de guió a l’ESCAC i està produint l’obra de teatre de terror Maleït mirall, coescrita amb l’Adrián de la Llave, que es podrà veure a la sala àtic del Teatre Tantaranana la temporada 24-25. Va ser una de les iniciadores del grup Dones, terror i fantàstic de Dones Visuals i ara és coorganitzadora de les jornades Pro de Terror Molins.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie No hi ha res, escrit conjuntament amb Adri de la Llave.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"