Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

DAVID CASADEMUNT

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

DAVID CASADEMUNT
Director i guionista
Barcelona

Biografia

David Casademunt és graduat en direcció a l'ESCAC. L’any 2022 va estrenar la seva òpera prima, una pel·lícula original de Netflix titulada El Páramo, produïda per RodaryRodar, protagonitzada per Inma Cuesta i Roberto Álamo. El llargmetratge es va estrenar a la Secció Oficial del Festival de Sitges, i durant una setmana va ser la pel·lícula de parla no anglesa més vista al món.

Aquest 2024 ha participat com a coguionista i editor del documental Stay Homas. La banda que no hauria d’existir, estrenat al Festival de Málaga. El seu curtmetratge Jingle Bells va ser seleccionat a la 56 edició del Festival de Sant Sebastià. Actualment, en David té diversos projectes en desenvolupament.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Quatre assumptes pendents, escrit conjuntament amb Alícia Teba.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"