Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

ADRI DE LA LLAVE

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

ADRI DE LA LLAVE
Guionista, muntador i periodista
Barcelona

Biografia

Adri de la Llave és graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona el 2016. Allà va comptar amb Paula Ortiz (La novia, De tu ventana a la mía) i Laia Manresa (Morir de día, Veinte años no es nada) que li van tutoritzar el projecte de guió de cinema fantàstic del seu Treball Final de Grau. Des de llavors, ràdio i televisió han acollit les seves dèries com a guionista, periodista i home orquestra. Especialment, a la productora Lavinia, on ha desenvolupat gran part de la seva carrera.

Durant aquest temps, també ha fet un màster en muntatge cinematogràfic a l’ECIB (on va poder muntar el curtmetratge Anantya, seleccionat en el Festival ACCSFF de l'Índia), un curs de colorista a l'EMAV i un altre d’humor i ràdio a Tallers Radiofònics. Així i tot, la idea de la ficció mai no va deixar de sobrevolar el seu cap. Per això, el 2022, va entrar a l'escola Showrunners Barcelona, el lloc que va veure néixer Kult, un projecte de sèrie seleccionat en el concurs Links del 14è Cerdanya Film Fest.

Des de llavors, s’ha involucrat en la coautoria d’altres projectes com ara l’obra de teatre de terror Maleït mirall (que s’estrenarà al teatre Atrium Viladecans i que es podrà veure a la sala àtic del Teatre Tantaranana la temporada 24-25) i el projecte de sèrie thriller No hi ha r3s (finalista de l’XI Concurs de Guions Transmèdia de Guionistes Associats de Catalunya) en desenvolupament amb Alesa Produccions.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie No hi ha res, escrit conjuntament amb Silvia Espín.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"