Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

BRUNA CUSÍ

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

BRUNA CUSÍ
Actriu, directora i guionista
Barcelona

Biografia

Bruna Cusí Echaniz és una actriu nascuda a Barcelona el 1986. El 2024 ha rebut “El ojo crítico” de RNE de Cinema, una nominació a Millor Actriu als Premis Gaudí i ha estat premiada a millor interpretació al festival Premiers Plans 2024, per la pel·lícula Upon Entry. Aquest mateix any, ha rodat Three Islands de Jan Ole Gester i ha estrenat La Estrella Azul de Javier Macipe (Festival de cine de Sant Sebastià), Upon Entry, d’Alejandro Rojas i Juan Vázquez (Independent Spirit Awards) i Golem de Burnin Percebes (Festival de Màlaga).

El 2018 va guanyar el premi a Millor Actriu Revelació als Premis Goya i a Millor Actriu Secundària als Premis Gaudí per la seva interpretació a Estiu 1993, de Carla Simón. També ha participat, entre d’altres, a: Mia i Moi de Borja de la Vega, La Reina de los Lagartos de Burnin Percebes, Ardara de Elsabeth Produccions, la sèrie Fácil, d’Anna R. Costa (Movistar+) i la sèrie The Alienist (Netflix).

En paral·lel ha treballat en espectacles com Siglo Mío, Bestia Mía, de Marta Pazos, o La Omisión de la familia Coleman, de Claudio Tolcachir. Com a autora i directora està desenvolupant el seu primer llargmetratge Temporales, produït per Moiré Films i va quedar finalista als premis XI Quim Masó, amb el seu primer text de teatre L’ocell ferit o l’ou.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Frozen eggs, escrit conjuntament amb Oriol Puig.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"