Estades temàtiques / Serielizados Kick 2024 / Olot

ALICIA TEBA

Del 11 de novembre de 2024 al 18 de novembre de 2024

ALICIA TEBA
Directora, guionista i il·lustradora
Barcelona

Biografia

Alicia Teba és diplomada en Direcció i Guió a l’escola de cine Bande à Part i titulada en el grau superior d’il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona.

És la coguionista de Fantasma Paca, un projecte de llargmetratge en desenvolupament seleccionat pel GAC en el Festival l’Alternativa IX Pitching Forum 2022. També és la guionista i directora del curtmetratge El Vuelo del Pingüino, seleccionat per l’ICAA i premiat per RTVE i el festival de València Cinema Jove.

És l'autora i il·lustradora de la col·lecció de literatura infantil La Bruixa Ring Ring, publicats per La Galera en Castellà i Català.

Projecte

A Faberllull, treballarà en la redacció del guió de la sèrie Quatre assumptes pendents, escrit conjuntament amb David Casademunt.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"