Estades temàtiques

Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat

Del 2 de novembre de 2022 al 11 de novembre de 2022

Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat

Novembre 2022

El paisatge que vivim està patint una transformació sense precedents. El món és canviant per naturalesa, però en les darreres dècades la velocitat s’ha incrementat de forma exponencial. Això provoca, a les comunitats que hi viuen, uns canvis socials i culturals de gran complexitat.

La Garrotxa no és una excepció i, en tant que territori singular, a nivell geològic, social i mediambiental, requerirà de noves propostes que suportin l’adaptació als reptes que hi ha actualment.

Els laboratoris ciutadans poden esdevenir una peça més de l’engranatge de solució de reptes: crear comunitat, donar valor a les persones, descobrir noves solucions als reptes actuals, entre altres possibles manifestacions i solucions als reptes provocats per la transformació del paisatge que tenim actualment. A Faber un grup d’experts en laboratoris ciutadans i noves metodologies d’intervenció social cocrearan i debatran per trobar solucions als reptes globals que ens afecten localment.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"