Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

MARCOS GARCÍA

Del 3 de novembre de 2022 al 7 de novembre de 2022

MARCOS GARCÍA
Manager cultural
Madrid

Biografia

Treballa en l'àmbit dels laboratoris ciutadans. Entre 2003 i 2021 va treballar a Medialab Prado. Entre el 2004 i el 2006 va ser responsable, juntament amb Laura Fernández, del programa educatiu i de mediació de Medialab Madrid, en el qual van impulsar el projecte Interactivos?, un format de taller de prototipat col·laboratiu que va servir de base per al desenvolupament de Medialab Prado. Entre 2007 i 2014 va ser responsable del programa cultural Medialab Prado juntament amb Laura Fernández, i entre 2014 i 2021 el seu director. Actualment assessora diferents organitzacions en la creació de laboratoris ciutadans.

Projecte

Durant la meva estada a Olot m'agradaria col·laborar amb persones interessades a incrementar els processos d'experimentació i cooperació social al territori. A través d'un taller explorarem com podria ser un laboratori ciutadà a Olot, és a dir, una infraestructura que faciliti la col·laboració i l'experimentació entre qualsevol persona interessada a desenvolupar projectes que busquin millorar la vida en comú. Es tracta de crear un lloc on es puguin reunir persones de diferents perfils, edats i orígens. Com facilitar la col·laboració entre empleats públics, professionals, veïns, artistes, científics, enginyers o activistes?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"