Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

DIANA MORET LAYUNTA

Del 7 de novembre de 2022 al 11 de novembre de 2022

DIANA MORET LAYUNTA
Fundadora de Pandorahub. Emprenedora social i agitadora rural
Barcelona i Tivissa (Tarragona)

Biografia

Emprenedora d'impacte des de fa 18 anys. Filla d'una família rural desplaçada de pagesos (Mequinença). A Pandorahub (+7 anys de Pandorahub https://cutt.ly/pandorahub2022) està inspirant emprenedores gLocals disruptius, als quals fan el canvi i a les startups perquè es quedin, visquin, prosperin i treballin al medi rural. Cocreadora i directora d'acceleracions especialitzades impulsades per l'impacte com a palanca per a la reactivació i la repoblació rural com https://cutt.ly/ecologyhubebreENG; https://www.civichub.org/ i https://www.pandorahub.co/ecologyhub. La seva visió del renaixement tecnològic rural a TedEx How Casa de Tecnologia Take Back to the Past https://youtu.be/_RPymrSpt24. Més de 10 anys com a catalitzadora de la innovació social per a grans empreses i ONG internacionals. Els darrers 7+ anys dissenyant, organitzant i facilitant programes d'acceleració i incubació d'empreses, hackejats de tecnologies descentralitzades i programes de transició professional per a Pandorahub i altres entitats públiques i privades de potenciació del talent com a Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona ), Chebec Interreg Europe Entrepreneurship Program, Menorca Millennials, Incubadora de Coworking d'EOI (Escola d'Organització Industrial) a La Palma Canaria. Mentor i facilitador de disseny de models de negoci centrats a les persones, Lean Startup, Pentagrowth i UX Strategy. Anteriorment cofundadora de DJs contra la Fam, un festival de música electrònica i programa de cursos artístics de base tecnològica dirigit a comunitats desafavorides de Barcelona. Co-creador de Pallapupas "Un dia de Nassos", consultora d'Innovació social per a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, ​​Educació Sense Fronteres i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Projecte

Els primers 4 dies (del 2 al 6 de novembre) de la meva residència a Faber estaré organitzant i ultimant els continguts i detalls de la formació del Civichub Sprint 4 sobre Govern Obert i Participació Ciutadana que tindrà lloc a Olot els dies 4, 5 i https ://www.civichub.org/preapply/governobert. I els darrers 5 dies (del 7 a l'11 de novembre), estaré dissenyant l'economia de tokens i les dinàmiques de valor d'una nova startup de criptomonedes regeneratives destinades a oferir una alternativa competitiva al desenvolupament massiu de parcs eòlics i solars. Hexa.earth és una plataforma SolarPunk de Finances Regeneratives (ReFi) que accelera la regeneració de terres de secà a través de fonts d'ingressos complementàries (capes de valor) incrustades a cada m2 de terra a regenerar, gràcies a una combinació d'agroecologia intel·ligent, generació d'energia solar Agri PhotoVoltaic (APV), emissió de crèdits de carboni i economia ReFi a Metavers. A Faber conceptualitzaré com es comptabilitza l'increment real del valor de la terra abans i després de la regeneració i com es redistribueixen els beneficis entre les parts interessades, definint les regles per les quals cada m2 de terra a regenerar emet un bessó digital al Metavers aplicant Tecnologies Descentralitzades d'Eficiència Energètica, sensors IoT i GIS per a la verificació de cada m2 digitalitzat evitant la doble comptabilitat, definint les regles per les quals les diferents fonts digitals d'abundància es converteixen en capes de valor per definir un token ReFi natiu recolzat per actius , integrant les regles de gamificació i les dinàmiques de liquiditat d'oferta-demanda real al Metavers per augmentar el valor de cada m2 regenerat, així com definint com anticipar el ROI de la regeneració dels terrenys a partir del 3r mes gràcies als ingressos per APV. Finalment, definiré un briefing d'estètica per al Metavers de Hexa per als nostres socis de RV, prenent SolarPunk no només com a font d'inspiració per a la incorporació de tecnologies de maquinari i programari regeneratives cada cop més netes en el temps, sinó també per recrear un paisatge Solarpunk al Metavers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"