Estades temàtiques

PEP MARÈS

Del 2 de novembre de 2022 al 11 de novembre de 2022

PEP MARÈS
Director ad hoc cultura
Port de la Selva, Girona

Biografia

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona i màster en Gestió i Comunicació Cultural per la Universitat de Barcelona, obté el grau d'especialització en Responsabilitat Social (Observatorio RSC). Amb més de quinze anys d'experiència en la gestió cultural, la seva trajectòria professional transcorre entre l'empresa privada i la gestió cultural, un àmbit en què ha participat en projectes de retorn social corporatiu, patrocini i desenvolupament de projectes d'estratègia, d'innovació i posicionament d'entitats culturals.

Professor col·laborador al Màster universitari de Gestió Cultural (interuniversitari: UOC, UdG). Impulsa el 2019 l'espai aracultura una plataforma d'emergència cultural per fer front les conseqüències de la covid.

Projecte

Vull articular i desenvolupar un toolkit d'innovació i d'emprenedoria social a partir del recull i si es fa necessària la reformulació de diverses eines i metodologies. Amb la intenció de crear un conjunt útil i pràctic de plantilles i pautes per aquelles persones i/o institucions que vulguin iniciar processos d'innovació social i poder facilitar així el camí cap al prototipatge i el desenvolupament inicial de projectes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"