Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

PAU LLONCH

Del 2 de novembre de 2022 al 6 de novembre de 2022

PAU LLONCH
Educador, economista, músic.
Cardedeu

Biografia

Nascut a Sabadell l'any 1982, format com a economista i membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa, ha estat productor musical i MC per vocació, a la banda At Versaris. Fa deu anys va iniciar tallers de rap i rima als centres educatius, l'èxit dels quals el va portar el 2017 a impulsar la cooperativa educativa Versembrant. Avui el col·lectiu és present habitual en centenars de centres educatius d'arreu del país, i ha tingut repercussió en centenars de grups classe. Fa 5 anys va iniciar una investigació profunda que l'ha portat a connectar la psicologia històricocultural i la pedagogia post-Vigostkiana amb el rap. L'any 2020 va publicar Rap a l'aula. Aprenentatge d'una revolució en marxa.

Projecte

Aquest any estic treballant en un projecte sobre "Digitalització de l'educació musical", que pretén esbrinar com introduir eines tecnològiques com els DAW a l'aula. En el procés de creació d'eines de formació per a professors en Sonic Pi (una eina de creació i interpretació musical basada en codi) he descobert l'enorme potencial artístic (i no només educatiu) d'aquest programa.

Per això, estic realitzant una recerca en l'àmbit temàtic de la música generativa amb l'objectiu de crear el primer sàmpler i seqüenciador generatiu d'instrumentals de música rap -i també cançons-. L'algoritme resultant del procés d'investigació retornarà, donada qualsevol mostra musical (mostra, en argot de producció musical), tants instrumentals (ritmes) com vulgui l'usuari. Com a spin-off del projecte, presentaré el primer àlbum infinit de música rap en format web: l'usuari podrà escoltar i descarregar tantes cançons com vulgui, totes diferents, d'un conjunt finit d'enregistraments vocals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"