Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

SERGI FRÍAS HERNÁNDEZ

Del 3 de novembre de 2022 al 9 de novembre de 2022

SERGI FRÍAS HERNÁNDEZ
Investigador i professional (Director del Laboratori d'Innovació a Coboi lab)
Alella, Catalunya

Biografia

Lab Manager a Coboi lab, un laboratori de política local a Sant Boi de Llobregat, i col·laborador a Dimmons (Universitat Oberta de Catalunya), un equip de recerca centrat en la promoció de la innovació socioeconòmica per a una societat comuna. El seu marc de recerca inclou: nous ecosistemes col·laboratius, laboratoris dinnovació promoguts per l'Administració Pública i noves interfícies entre els responsables de les polítiques/coneixement i els prenedors de decisions. Frías ha impartit classes a diferents universitats com l'Institut Europeu di Design-IED o el Tecnocampus-UPF, i també a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), ensenyant sobre canvi cultural, creativitat i innovació.

Projecte

Durant la meva residència intentaré acabar el llibre que estic cuinant des de fa més d´un any. És un llibre on s'explicarà des d'una perspectiva en primera persona la meva experiència com a director d'un laboratori d'innovació social local (Coboi lab), en les diferents etapes, al llarg de dos mandats electorals. Serà la primera publicació que s'escrigui des de la perspectiva en primera persona, i em fa molta il·lusió poder-la concloure o, almenys, fer un gran pas cap a l'edició definitiva durant aquesta residència. Espero que aquest llibre sigui raonablement rellevant al sector o, almenys, interessant per als professionals del sector i els curiosos.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"