Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

CARLOS OLIVÁN VILLOBAS

Del 2 de novembre de 2022 al 4 de novembre de 2022

CARLOS OLIVÁN VILLOBAS
Funcionari, ara treballa en innovació social a LAAAB
Huesca

Biografia

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Santiago de Compostel·la amb estudis de postgrau en àmbits de recerca social i qualitat a les administracions públiques. Tècnic superior de l'administració de la comunitat autònoma d'Aragó, escala sociopolítica, en què ha exercit llocs com els de tècnic de prospectiva a l'Agència de Qualitat i Prospectiva Universitària d'Aragó, cap de servei d'universitats o actualment cap de servei de participació ciutadana i innovació social al LAAAB, Laboratori d'Aragó Govern Obert. Formador per a diverses institucions com els instituts d'administració pública nacional i aragonès, el Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals o la Universitat de Saragossa. Coordina la subcomunitat de pràctica en laboratoris d'innovació promoguda per la Direcció General de Governança pública de l'Administració general de l'Estat.

Projecte

Dins del projecte "Laboratoris, ciutadabns, paisatge i sostenibilitat" puc aportar la meva experiència en la gestió del Laboratori de Aragó Govern Obert (LAAAB) i exposar la metodologia de l'Hexàgon de la Innovació Pública, que resumeix sis vectors que faciliten la transició de les organitzacions cap a ecosistemes d'innovació:
- Open (obrir)
- Trans (barreja)
- Co (connectar)
- Fast (agilitzar)
- Proto (experimentar)
- Tec (digitalitzar)

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"