Estades temàtiques / Laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat / Olot

CARME ROVIRA

Del 2 de novembre de 2022 al 11 de novembre de 2022

CARME ROVIRA
Pedagoga, especialitzada en innovación social i acadèmica
Vic, Sant Cugat del Vallès, Sant Boi del Llobregat

Biografia

Pedagoga, especialista en el disseny de formació en formats presencial, online i mixte en entorns universitaris. Implicada en equips o serveis transversals als estudis per aportar la visió pedagògica al professorat especialista en matèries dispars. Interessada en identificar les necessitats i el propòsit de les organitzacions per poder identificar-se a nivell intern i extern al seu territori i poder treballar amb reptes compartits, a partir del treball cooperatiu del professorat.

Projecte

Hi ha tres escenaris possibles:
- En cas que ens concedeixin el projecte europeu, connectant la quáduple hèlix des de la universitat, estaré treballant en el primer paquet de treball.
- En el cas que tingui accés als estudis de doctorat per tal de fer la meva tesis, estaré redactant la proposta i tenint les primeres converses amb els directors.
- O estaré treballant en un nou disseny de formació contínua pel Campus Docent de Sant Joan de Déu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"