Estades temàtiques

Traducció de poesia entre el català, l’eusquera i el gallec

Del 1 d'abril de 2022 al 8 d'abril de 2022

Traducció de poesia entre el català, l’eusquera i el gallec

Abril 2022

L'Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de l'Etxepare Euskal Institutua i el Consello da Cultura Galega, obre una convocatòria per a traductores establerts i emergents que vulguis participar a una residència de traducció de poesia a Faberllull Olot.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs: un de col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre els residents i on s’organitzaran trobades amb altres traductores i autors que serviran d’inspiració i mentoria; i un altre on cada resident podrà desenvolupar el seu projecte de traducció.

La participació a la residencia obre la possibilitat de participar a un festival literari de les tres zones d’influència dels organitzadors.

* ESTADA TANCADA- ja no admet candidatures.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"