Residents seleccionats per l'estada de Traducció de poesia entre el català, l'eusquera i el gallec

dimecres, 19 / de gener / 2022 , Olot

Residents seleccionats per l'estada  de Traducció de poesia entre el català, l'eusquera i el gallec

Residents seleccionats per l'estada de Traducció de poesia entre el català, l'eusquera i el gallec

Els traductors seleccionats per la comissió per a l’estada de Traducció de poesia entre el català, l’eusquera i el gallec (impulsada per l’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de l'Etxepare Euskal Institutua i el Consello da Cultura Galega) han estat els deu següents:

Jesús Castro Yáñez,

María Alonso Seisdedos

Raquel Senra Fernández

Itxaro Borda

Leire Martinez de Marigorta Varela

Lluïsa Soaz González

Eduard Velasco

Pau Hernánez

Ainara Maya Urroz

Isaac Xubín

Les persones seleccionades faran estada en residència a Faberllull Olot del 1 al 8 d’abril. El programa ofereix allotjament i mitja pensió, viatge d’anada i tornada a la residència i honoraris de 350 €

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs: un de col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre els residents i on s’organitzaran trobades amb altres traductores i autors que serviran d’inspiració i mentoria; i un altre on cada resident podrà desenvolupar el seu projecte de traducció.

La participació a la residència obre la possibilitat de participar a un festival literari de les tres zones d’influència dels organitzadors.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"