Estades temàtiques / Traducció de poesia entre el català, l’eusquera i el gallec / Olot

PAU JOAN HERNÁNDEZ DE FUENMAYOR

Del 1 d'abril de 2022 al 8 d'abril de 2022

Biografia

Pau Joan Hernández de Fuenmayor, doctor en Traductologia i Estudis Interculturals per la UAB, és escriptor i traductr, a més de docent a les facultats de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra. Com a traductor (llengües de partida: català, castellà, eusquera, francès i gallec), ha publicat més de 300 llibres i ha rebut diversos premis nacionals (Crítica Serra d’Or 2008 —i en dues ocasions més com a escriptor) i internacionals (Llistes d’Honor de l’IBBY 2006 i 2008 i Premio del Banco del Libro de Venezuela 2016).

Projecte

Convidat per l'Institut Etxepare, dins les jornades dedicades a fomentar el contacte entre traductors de poesia basca cap a altres llengües treballaré en la traducció d'una selecció de poemes de Miren Agur Meabe, de l'eusquera al català.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"