Estades temàtiques / Olot

Jove dramatúrgia catalana i palestina

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

Jove dramatúrgia catalana i palestina

Abril 2023

El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i Serveis editorials Èter, obre una convocatòria per a 6 joves dramaturgs catalans i palestins que vulguin participar en una residència literària a Catalunya. El 2021 el PEN Català i l’Institut Ramon Llull van iniciar una col·laboració que va resultar en la celebració de la residència Be Part. Grow With Arts per a joves escriptors europeus emergents i en una publicació col·lectiva. Vist l’èxit d’aquella primera convocatòria, hem organitzat aquesta nova residència amb el focus posat en el món àrab i concretament en la literatura i la cultura palestines.

La residència vol donar suport a la creació en un marc interactiu entre les dues ribes de la Mediterrània, tot reivindicant la cultura i la literatura catalana i palestina. La residència es durà a terme a la Faber Llull d’Olot i s'emmarca en un programa més ampli de relacions entre la literatura catalana i àrab organitzat amb el suport d'altres institucions culturals.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs. Un bloc col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre el grup de residents i on es faran trobades amb diferents professionals del sector que serviran d’inspiració i de mentoria. I un altre bloc, en què cada resident podrà desenvolupar individualment el seu projecte teatral.

En finalitzar la residència es farà una lectura dramatitzada i una publicació col·lectiva digital que inclourà traduccions a l’àrab i al català de fragments de l’obra dels autors i autores participants.

*ESTADA TANCADA. Ja no admet candidatures.

Comunicació de resultats:

- Les candidatures seran avaluades per un jurat expert. El resultat es farà públic el 30 de novembre de 2022 (*l’organització es reserva la possibilitat d’allargar aquest termini en cas que hi hagi un gran nombrede sol·licituds).

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"