Estades temàtiques / Jove dramatúrgia catalana i palestina / Olot

BASHAR MURKUS

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

BASHAR MURKUS
Escriptor i director
Palestina

Biografia

Murkus és un director de teatre i escriptor palestí resident a Haifa. Va començar la seva carrera teatral després de rebre la llicenciatura al departament de teatre de la Universitat de Haifa el 2011. Murkus és membre fundador de Khashabi Ensemble i, des de 2015, és el director artístic de The Khashabi Theatre, un teatre independent palestí amb seu a Haifa. Les seves obres s'han representat a teatres de Brussel·les, Genk, Gant, Anvers, Berna, Dublín, Marsella, París, Festival d'Avinyó, Berlín, Hannover, Roma, Tunis i Nova York. També imparteix classes d'actuació i direcció a diverses institucions acadèmiques i artístiques de Haifa i Europa.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, donaré els últims retocs a la meva nova obra "Una persona indispensable". Una obra que proposa al públic presenciar una nit de la vida d'un vell amnèsic, que no va trobar una altra persona disposada a visitar la seva casa excepte un prostitut en la flor de la seva joventut. Una obra de teatre sobre la memòria i la solitud. En aquest nou treball estic intentant entendre, n'hi ha prou amb canviar el passat d'un humà per controlar el seu futur?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"