Estades temàtiques / Jove dramatúrgia catalana i palestina / Olot

GEMMA RODRÍGUEZ

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

GEMMA RODRÍGUEZ
Coordinadora del projecte
Sant Cugat (Catalunya)

Biografia

Gestora cultural, guionista i dramaturga. Té una llarga i contrastada experiència en el sector creatiu, com a gestora però també com a creadora de continguts. És membre del PEN Català, una organització no política que promou la literatura i la llibertat d’expressió. Com a dramaturga ha estrenat les seves obres dins i fora de l’Estat espanyol i ha estat guardonada amb els premis Maria Teresa León i Serra d’Or de la Crítica. Les seves obres han estat traduïdes al francès, portuguès, rus, anglès i italià. També ha treballat com a guionista per a televisió i per a Internet, fent guions de documentals interactius i sèries de ficció.És membre de Guionistes Audiovisuals de Catalunya (GAC).

Projecte

Gemma Rodríguez del El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i Serveis editorials Èter, coordina aquesta estada residència literària a Catalunya per a 6 joves dramaturgs catalans i palestins. El 2021 el PEN Català i l’Institut Ramon Llull van iniciar una col·laboració que va resultar en la celebració de la residència Be Part. Grow With Arts per a joves escriptors europeus emergents i en una publicació col·lectiva. Vist l’èxit d’aquella primera convocatòria, s'ha organitzat aquesta nova residència amb el focus posat en el món àrab i concretament en la literatura i la cultura palestines.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"