Taller amb Raphaël Khoury al Galliner

dimecres, 19 / d’abril / 2023 , Olot

Taller amb Raphaël Khoury al Galliner

Taller amb Raphaël Khoury al Galliner

El dijous 19 d'abril, de 19 a 21 hores a l'escola El Galliner de Girona, Raphaël Khouri, dramaturg i director de teatre jordà que viu entre Berlín i el Caire, impartirà un un taller, ESCRIT AL COS, per a dramaturgs/gues i intèrprets que vulguin accedir a parts no explotades del seu subconscient i generar nou material autobiogràfic inesperadament

El taller va aprofundir en la manera de crear teatre des de les experiències personals, va començar amb una presentació de tots els participants, aprofundida per les preguntes del tallerista. Després, es va incitar a un dels participants a desenvolupar un monòleg a partir d’un record d’infantesa.

L'escriptura normalment passa davant d'un portàtil i els textos emergeixen dels nostres territoris de pensament habituals. En aquest taller, "han escrit" des del cos, més que des de la ment. Els participants han improvisat davant d'un grup i han mostrat seva vulnerabilitat amb si mateixos i amb els altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"