Estades temàtiques / Jove dramatúrgia catalana i palestina / Olot

RAMON MICÓ VALLVÉ

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

RAMON MICÓ VALLVÉ
Dramaturg, director de teatre i professor
Catalunya

Biografia

Nascut l'any 1990 a Barcelona. Llicenciat en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, format en dramatúrgia a L’obrador de la Sala Beckett, i en direcció escènica i dramatúrgia escènica a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a dramaturg, ha escrit diversos textos que ja han pujat a l'escenari. Els més recents: Silencis (2019, guanyador d’una beca Laboratori Tísner del Centre Cívic Cotxeres Borrell), En Joko celebra l’aniversari (2021, una temporada sencera a La quartera, a Sabadell, i inclòs al Festival En veu alta 2022), El déu del tant per cent (2022, coproduït amb la Fundació Brossa) i Bruit du frigo (2022, a la residència a La Unió de Sant Cugat). Més recentment, ha escrit una peça teatral en vers inspirada en l’època medieval, La Metamorfosi, per a la fira renaixentista de Tortosa (2022), i L'Últim dia de l'home gos està en procés d'estrena (2023, a La Gleva Teatre) amb La mala companyia.

Projecte

Tot comença amb la troballa d’una caixa de diapositives amagades o perdudes. Un rastre de la vida d’en Fede, un amic de la família, que va morir als 90 anys: més de 300 imatges que representen un estiu convertit en diapositives i el testimoni d’unes vivències i d'uns personatges. Però la meva família no reconeix ningú apart del propi Fede... Estic treballant amb records, o amb els rastres d’uns records que han quedat descontextualitzats, que ningú no pot localitzar del tot en el temps i l'espai. Desenvoluparé una autoficció en la qual el protagonista explica la troballa, què representa i els seus intents de situar aquests records i traçar-ne un mapa clar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"