Estades temàtiques / Jove dramatúrgia catalana i palestina / Olot

GHASSAN NADDAF

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

GHASSAN NADDAF
Dramaturg i narrador
Ramallah (Palestina)

Biografia

Dramaturg i escriptor de relats palestí. Treballa com a escriptor i formador autònom en l'àmbit de la dramatúrgia educativa. Ha publicat dos reculls de relats: The death of the bread thief i Attemps to survive. Va ser cofundador del Teatre Nabd i allà va treballar en la producció de les obres teatrals A Travel destination, Hayat i Lost property office.

Fa dos anys, va fundar amb l'actor i director Khalil Al-Batran el grup de teatre independent Athar, amb el qual ha produït les obres Bridge i The identity of Ghareeb. Ha guanyat el tercer premi al concurs àrab de l'Autoritat del Teatre Àrab amb dues de les seves obres, Bridge i Awaiting, i l’obra Rubble va quedar entre les nominades. Ha treballat amb teatres i institucions locals en l'àmbit de l’art dramàtic i el teatre, entre els quals hi ha el Teatre Ashtar, el Centre Cultural Al-Qattan, el Centre Cultural Khalil Al-Sakakini i el Teatre Al-Hara.

Projecte

Desenvoluparé un text teatral que reflexioni sobre l'angoixa en les relacions a Ramallah. En una casa petita al centre de la ciutat, dos desconeguts es coneixen. La Lina, que és de Gaza; i el Rawi, que és de Haifa. És com si tots dos trobessin allò que estaven esperant. Comencen el drama de la relació, les crisis i la confusió.

Amb cada intent de portar la relació més enllà, el temps es congela i el Rawi torna als seus intents de forçar la relació... És la història de la Lina a través del Rawi; la història amb el seu cos, amb Ramallah i la seva relació, però des de la perspectiva del Rawi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"