Estades temàtiques / Jove dramatúrgia catalana i palestina / Olot

OLGA FUSTÉ

Del 13 d'abril de 2023 al 20 d'abril de 2023

OLGA FUSTÉ
Gestora cultural
Barcelona

Biografia

A la Universitat Autònoma de Barcelona es llicencia en Ciències Polítiques i de l’Administració i cursa un postgrau de Cultura de Pau. En altres contextos també es forma en arts escèniques, mediació de conflictes i gestió cultural. Va coordinar durant onze anys el programa d’arts escèniques del Centre Cívic Can Felipa de Barcelona i també va desenvolupar diverses tasques a l’Àrea d’educació per al Desenvolupament de l’ONG Món-3. Ha col·laborat i col·labora amb diferents col·lectius artístics amb qui ha aixecat projectes escènics i audiovisuals.

Projecte

Olga Fusté, actualment és la coordinadora del PEN Català i acompanyarà el projecte amb joves dramaturgs/es palestins i catalans/es amb Gemma Rodríguez

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"