Estades temàtiques

Be (P)ART. Grow with Arts

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

Be (P)ART. Grow with Arts

Octubre 2021

El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i amb el suport de la Unió Europea, obre una convocatòria per a joves escriptors i escriptores emergents que vulguin participar en una residència literària a Faberllull Olot (Catalunya). Busquem escriptures que projectin una mirada crítica sobre la societat, que albirin escenaris de futur col·lectius i que reflexionin i experimentin al voltant de temes com el canvi climàtic, el gènere, la tecnologia, les migracions, la democràcia o la llibertat d’expressió, entre d’altres.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi.  La residència s’organitzarà en dos blocs. Un bloc col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre el grup de residents i on es faran trobades amb diferents professionals del sector que serviran d’inspiració i de mentoria. I un altre bloc, en què cada resident podrà desenvolupar individualment el seu projecte literari.

Un dels resultats de la residència serà una publicació que inclourà traduccions de fragments de l’obra dels autors i autores participants a l’anglès i al francès. Aquesta publicació es difondrà entre editorials europees amb l’objectiu de fomentar la seva traducció i publicació en altres llengües. A més, les persones seleccionades participaran en una gira de contactes amb traductors i editorials per donar-se a conèixer.

L’estada es farà a Faberllull Olot del 1 al 8 d'octubre  de 2021. 

* ESTADA  TANCADA- ja  no admet candidatures

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"