Estades temàtiques / Olot

Be (P)ART. Grow with Arts

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

Be (P)ART. Grow with Arts

Octubre 2021

El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i amb el suport de la Unió Europea, obre una convocatòria per a joves escriptors i escriptores emergents que vulguin participar en una residència literària a Faberllull Olot (Catalunya). Busquem escriptures que projectin una mirada crítica sobre la societat, que albirin escenaris de futur col·lectius i que reflexionin i experimentin al voltant de temes com el canvi climàtic, el gènere, la tecnologia, les migracions, la democràcia o la llibertat d’expressió, entre d’altres.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi.  La residència s’organitzarà en dos blocs. Un bloc col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre el grup de residents i on es faran trobades amb diferents professionals del sector que serviran d’inspiració i de mentoria. I un altre bloc, en què cada resident podrà desenvolupar individualment el seu projecte literari.

Un dels resultats de la residència serà una publicació que inclourà traduccions de fragments de l’obra dels autors i autores participants a l’anglès i al francès. Aquesta publicació es difondrà entre editorials europees amb l’objectiu de fomentar la seva traducció i publicació en altres llengües. A més, les persones seleccionades participaran en una gira de contactes amb traductors i editorials per donar-se a conèixer.

L’estada es farà a Faberllull Olot del 1 al 8 d'octubre  de 2021. 

* ESTADA  TANCADA- ja  no admet candidatures

Residents

ALBA DALMAU VIURE

ALBA DALMAU VIURE

Escriptora
POL GUASCH

POL GUASCH

Productor cultural
GEMMA RODRÍGUEZ

GEMMA RODRÍGUEZ

Guionista i dramaturga, coordinadora del projecte europeu Be Part (PEN Català)
SEBASTIÀ PORTELL

SEBASTIÀ PORTELL

Escriptor i facilitador
AIDA CHAVARRIA

AIDA CHAVARRIA

Coordinadora i responsable de comunicació del PEN Català
RÉKA BORDA

RÉKA BORDA

Poeta, escriptora, traductora, investigadora de doctorat
JENS MEIJEN

JENS MEIJEN

Investigador doctor, escriptor, editor
ISMAEL RAMOS

ISMAEL RAMOS

Escriptor

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

GEMMA RODRÍGUEZ

Guionista i dramaturga, coordinadora del projecte europeu Be Part (PEN Català)

GEMMA RODRÍGUEZ

Era la segona vegada que venia a la Faber. El primer cop vaig fer una estada individual que em va servir per acabar el meu darrer text teatral. En aquell moment estava dissenyant les activitats d’un projecte europeu que lidera el PEN Català ...

+ info

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"