Estades temàtiques

GEMMA RODRÍGUEZ

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

GEMMA RODRÍGUEZ
Guionista i dramaturga, coordinadora del projecte europeu Be Part (PEN Català)
Sant Cugat (Barcelona)

Biografia

Gestora cultural, guionista i dramaturga. Té una llarga i contrastada experiència en el sector creatiu, com a gestora però també com a creadora de continguts. És membre del PEN Català, una organització no política que promou la literatura i la llibertat d’expressió. Com a dramaturga ha estrenat les seves obres dins i fora de l’Estat espanyol i ha estat guardonada amb els premis Maria Teresa León i Serra d’Or de la Crítica. Les seves obres han estat traduïdes al francès, portuguès, rus, anglès i italià. També ha treballat com a guionista per a televisió i per a Internet, fent guions de documentals interactius i sèries de ficció.És membre de Guionistes Audiovisuals de Catalunya (GAC).

Projecte

Gemma Rodríguez coordina el projecte europeu Be (P)Art. Grow with arts, que lidera el PEN Català. El projecte busca crear ponts entre els joves, els artistes i les seves obres i compta amb la col·laboració de quatre partners europeus: la Fundación Uxío Novoneyra (Galícia), Udruzenje Krokodil (Sèrbia), Szepirok Tarsasaga (Hongria) i UC Leuven-Limburg (Bèlgica).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"