Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

JENS MEIJEN

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

JENS MEIJEN
Investigador doctor, escriptor, editor
Beringen, Bèlgica

Biografia

Jens Meijen (1996) té un màster en Literatura Occidental, Estudis Literaris Cognitius i Estudis Europeus. Treballa com a investigador de doctorat en Ciències Polítiques a la Universitat de Lovaina (Bèlgica). La seva recerca se centra principalment en el populisme i el nacionalisme i va ser guardonat amb el Premi Wilfried Martens en 2020. El 2019 va publicar la seva primera col·lecció de poesia, Xenomorf, a l'editorial holandesa De Bezige bij, i el seu llibre va guanyar el premi C. Buddingh a la millor òpera prima holandesa a 2020. La seva primera novel·la, De Lichtjaren (2021), és una exploració poètica del futur de la humanitat, una recerca del que significa estar a casa en algun lloc i una indagació sobre la capacitat humana d'empatia. A més d'investigar i escriure, treballa com a periodista i crític literari en diverses publicacions belgues.

Projecte

Tinc previst treballar principalment en la meva nova col·lecció de poesia, Sunset Industries, i en la meva nova novel·la, De Waarnemers (traduïble aproximadament com a Els aprehensors). Espero sobretot debatre amb els altres participants i integrar aquestes converses, sens dubte inspiradores, en la meva nova obra.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"