Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

AIDA CHAVARRIA

Del 4 d'octubre de 2021 al 5 d'octubre de 2021

AIDA CHAVARRIA
Coordinadora i responsable de comunicació del PEN Català
Jesús-Tortosa

Biografia

Graduada en Humanitats amb Menció en Estudis Moderns i Contemporanis i Estudis de Pensament per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat a l'editorial Ara Llibres, SCCL. i actualment és coordinadora al PEN Català i gestiona la comunicació de l'associació. Ha guanyat diversos concursos de poesia i microconte, amb 16 anys va col·laborar en la publicació "Poesia solidària" (Parnass Ediciones, 2013) i l'any 2016 fou publicada a "La bona confitura. El blog del microrelat en català" de Jordi Masó Rahola.

Projecte

Aida Chavarria és responsable de comunicació del projecte europeu Be (P)Art. Grow with arts, que lidera el PEN Català. El projecte busca crear ponts entre els joves, els artistes i les seves obres i compta amb la col·laboració de quatre partners europeus: la Fundación Uxío Novoneyra (Galícia), Udruzenje Krokodil (Sèrbia), Szepirok Tarsasaga (Hongria) i UC Leuven-Limburg (Bèlgica).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"