Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

POL GUASCH

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

POL GUASCH
Productor cultural
Barcelona i Tarragona

Biografia

Pol Guasch (Tarragona, 1997) és poeta i membre de la productora cultural La Sullivan. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (Universitat de Barcelona), té un màster en Construcció i Representació de la Identitat Cultural (UB) i va realitzar el Programa d'Estudis Independents de MACBA. Ha estat professor associat de literatura i crítica cultural a la UB i actualment investiga sobre teoria i literatura contemporània al King's College de Londres, gràcies a una beca. Ha publicat la novel·la Napalm al cor, guanyadora del Premi Llibres Anagrama 2021. Ha publicat els poemaris Tanta gana i La part del foc i ha recitat els seus poemes en diversos festivals nacionals i internacionals, com Barcelona Poesia, el Festival Internacional de Poesia de Sant Cugat , Poesia i +, el Festival de l'Esperança i el Festival de Poesia Alguén que respira!, entre d'altres.

Projecte

Com crear una novel·la que desafïi les estructures hegemòniques i adopti la forma ideal per representar el present? Quins són els llenguatges que hi haurien d'aparèixer? Quines novel·les existeixen que, amb la seva proposta formal, han sabut representar els conflictes del present d'una societat plural, contradictòria, que viu en un període de crisi permanent?

Amb aquest projecte pretenc crear una novel·la híbrida, el resultat d'un procés de recerca i investigació en diversos camps que també involucri un procés d'escriptura en un sentit ampli per tal de crear un artefacte artístic que ens permeti pensar el present d'una altra manera.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"