Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

RÉKA BORDA

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

RÉKA BORDA
Poeta, escriptora, traductora, investigadora de doctorat
Budapest (Hongria)

Biografia

Réka Borda (nascuda el 1992) és una poeta, escriptora i traductora hongaresa. El seu primer volum, Hoax, es va publicar el 2017; la seva primera novel·la està prevista per a la primavera de 2022. És estudiant de doctorat a la Universitat d'Art i Disseny Moholy-Nagy, la seva investigació se centra en les interseccions entre el disseny i la literatura. També és organitzadora literària, fundadora del campament Kóspallagi Írótanya per a joves autors i exeditora de la revista Műút.

Projecte

El títol provisional del meu manuscrit és The Leamon-eater Vampires. Actualment estic escrivint un relat curt cada mes que apareix a la secció de feuilleton de la revista públic-cultural 168 óra. No obstant això, tinc més idees que estic disposada a elaborar per poder enviar-les a revistes conegudes i mostrar-les al públic de Faberllull. Especialment, tinc una idea exacta que m'agradaria treballar durant el programa de residència per poder abocar-la en forma de conte: es tracta d'un turul (ocell mític hongarès) mort que es troba al centre de la terra d'un camperol.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"